KESÄHARJOITTELIJA TALOUSOSASTOLLE

Etsimme Kosken pääkonttorin talousosastolle kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2019. Työtehtävät sisältävät mm. ostoreskontran hoitoa, myyntilaskutusta sekä muita taloushallinto- ja toimistotehtäviä.

Koulutus ja aiempi työkokemus puutekniikasta, kirjanpidosta tai muulta taloushallinon alalta katsotaan eduksi. Odotamme myös oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta.Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 24.3.2019 osoitteella joonas.ilmolahti@westas.fi. Lisätiedot: Talousjohtaja Joonas Ilmolahti, p. +358 40 709 2855

www.westas.fi

Westas Group on yksi Suomen suurimmista yksityisistä puunjalostusyhtiöistä. Konsernin Koskella ja Porin Pihla­vassa sijaitsevat sahat tuottavat vuodessa noin 450 000 m3 kuusi- ja mäntysahatavaraa. Westas Group ostaa ja käyttää vuosittain yhteensä lähes 1,3 miljoona kuutiota puuta. Konsernin liikevaihto on noin 120 miljoona euroa, josta lähes 85 % tulee viennistä. Yli 150 henkeä työllistävä puunjalostusyhtiö on myös merkittävä bioenergiatoi­mija Länsi-Suomen alueella. Konsernin pääkonttori sijaitsee Koskella.