ETSIMME KIRJANPITÄJÄÄ

Etsimme kirjanpitäjää konsernin talousosastolle nykyisen kirjanpitäjän jäädessä pian eläkkeelle. Työtehtäviin sisältyy muun muassa yhtiön kirjanpidon hoitaminen kokonaisuudessaan, verottajan kuukausi- ja vuosi-ilmoitusten tekeminen, myyntilaskutus, osto- ja myyntireskontran hoito, tilinpäätösten avustavat tehtävät sekä muut taloushallinnon tehtävät kuten raportointi.

Edellytämme hakijalta kirjanpidon ja taloushallinnon alan koulutusta (mieluiten AMK) ja valmiutta hoitaa itsenäisesti monipuolisia kirjanpito- sekä muita taloushallinnon tehtäviä. Odotamme myös oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta kehittää omaa osaamista. Suomen kielen lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen osaamista. Toivomme hakijalta myös aiempaa työkokemusta kirjanpito- ja taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme mukavan työympäristön mielenkiintoisella toimialalla kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.4.2018 mennessä osoitteella joonas.ilmolahti@westas.fi. Lisätiedot 29.3.2018 saakka: Talousjohtaja Joonas Ilmolahti, p. +358 40 709 2855